Auto huren anno 2017

auto huren

Wanneer je een auto gaat huren wil je dat natuurlijk wel doen op de moderne manier. Iedere industrie gaat immers met de tijd mee en past zich aan aan de hedendaagse technieken. Zo ook de wereld der autoverhuur.

Wat is de nieuwe manier van autoverhuur precies?

Wanneer we kijken naar de huidige autoindustrie valt ons op dat er slecht een klein aantal spelers inzet op innovatie. De meest opvallende autoverhuurder is in dat opzicht BB&L Autoverhuur. Deze relatief nieuwe aanbieder heeft een nieuwe methode ontwikkeld die zeer aanslaat bij een zakelijk publiek.

Hoe doen ze dat precies?

BB&L biedt aan om huurders het super eenvoudig te maken om een auto te huren. Ze nemen als bedrijf zijnde alle rompslomp uit handen en maken het zo weer leuk om een auto te huren, bijvoorbeeld op vakantie, maar ook als je een belangrijke meeting hebt in een andere stad of land.

Airport Service

Ze noemen deze dienst Airport Service. Simpel gezegd houdt dit in dat je als klant op je wenken wordt bedient. Zo hoef je niet zelf je auto op te halen in een garage ergens aan de andere kant van een vliegveld. Neen, men wordt gewoon opgepikt vlak voor de terminal.

Super handig, toch?

En het mooiste is misschien nog wel dat je niet uren in de rij hoeft te staan voor een balie van de verhuurmaatschappij. De sleutels worden je gewoon overhandigd door een medewerker zodra je geland bent.

Niet zo gek dus dat deze manier van autoverhuur zo aanslaat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *