Onbezorgd leerlingenvervoer voor schoolreisjes

Scholen organiseren steeds vaker leuke uitjes, evenementen en uitwisselingen. Of het nu school-gerelateerd is of gewoon een uitstapje is om even de gedachten op ‘nul’ te zetten, er komt nou eenmaal het een en ander kijken bij de planning met een groep leerlingen.

Niet alleen omdat het er vaak zo veel zijn, maar ook omdat het een hele verantwoordelijkheid is. Om één van de zorgen weg te nemen is het goed organiseren van het vervoer een pré. Ga voor georganiseerd leerlingenvervoer met een touringcar.

Op pad met leerlingen

Er zijn veel mogelijkheden om op pad te gaan met een groep leerlingen. Gaat het om een schoolkamp, een dagje Efteling, een cultureel bezoek aan het Museum of gaat een middelbare schoolklas een weekend hun Duits verbeteren in Berlijn?

De mogelijkheden voor een leuke trip zijn eindeloos. Wanneer je met een groep leerlingen op pad gaat, zijn er echter een aantal punten waar je rekening mee moet houden. Zo zijn er eisen verbonden aan het aantal begeleiders per groep leerlingen en is het vervoer een grote uitdaging.

Met de auto is vaak al geen optie, omdat je dan veel auto’s én veel bestuurders nodig hebt. Het parkeren is een heel geregel en ook het met zijn allen op tijd vertrekken en aankomen vereist een goede planning.

Leerlingenvervoer met een touringcar

In zulke situaties is leerlingenvervoer met een touringcar ideaal. Niet alleen omdat zo iedereen in één bus past, maar ook omdat er een chauffeur bij zit.

Hiernaast is er nog een scala aan bijkomende voordelen. Zo bespaar je veel geld door een bus te huren in plaats van het inschakelen van verschillende auto’s, is het duurzamer en dus beter voor het milieu en bovenal kan iedereen onbezorgd van hun uitstapje én reis genieten.

De mogelijkheden

Er zijn verschillende touringcarbedrijven die voor leerlingenvervoer speciale arrangementen bieden. Zowel voor basisscholen als voor het voortgezet onderwijs. Denk bijvoorbeeld aan het Mediapark in Hilversum, Disneyland Parijs, etc. Heb je regelmatig een touringcar nodig?

Regel dan een vervoersovereenkomst met het touringcarbedrijf! Bekijk de mogelijkheden voor onbezorgd, gezellig en goed geregeld leerlingenvervoer. Op deze manier is het dagje uit voor iedere partij leuk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five − 2 =