De voordelen van Koni schokdempers

Sommige auto liefhebbers zijn simpelweg niet tevreden met de standaard schokdempers waarmee de auto komt die ze kopen. Ze verlangen extra. Gelukkig is het een doodeenvoudige klus om de schokdempers te laten vervangen. Maar welk merk schokdempers is nu echt hoogwaardig?

We hebben het een aantal fanatieke car tuners gevraagd en een naam die we veel hoorden was Koni. De reden tot aanbeveling bij verder navragen bleek vooral de kwaliteit en duurzaamheid te zijn. Koni is overigens een Nederlands bedrijf, echte NL kwaliteit dus. Maar ook Nederlandse zuinigheid met de prijsstelling. Natuurlijk zijn er ook Duitse topmerken van schokdempers denk aan Eibach (overzicht), Bilstein, maar Koni kent ongekende waarde voor je geld. Soms is het beter om lokale merken af te nemen, omdat ze goedkoper zijn, ze hoeven immers niet geïmporteerd te worden en ook om lokale producenten te ondersteunen.

Koni producten zijn veelvuldig in Nederland verkrijgbaar. Je zult dus geen problemen hebben met het vinden van Koni schokdempers. De laagste prijzen die we konden vinden is bij extreme-carstyling.nl. Enfin, er zijn meerdere smaken Koni schokdempers te verkrijgen, laten we er een paar toelichten. Red oftewel special zorgt met name voor meer comfort tijdens het rijden en tevens een betere wegligging. Erg functioneel dus.

Dan is er sport ook wel geel genoemd. Zoals de naam al aangeeft met name voor sportieve gebruikers. Ietwat minder comfortabel maar men ervaart bijvoorbeeld minder nadeinen. Zwart of klassiek genaamd is er voor iedereen die rijdt in een oldtimer auto. Juist ook in oldtimer auto kun je hoogwaardige schokdempers installeren voor verbeterd rijplezier. FSD of ook wel goud genoemd is om je mond bij open te laten vallen, deze kent 4 standen en zonder dat men zelf eraan zit past deze zichzelf automatisch aan, naar gelang de omstandigheden. Dit zijn de schokdempers van de toekomst, en indien men het beste van het beste wilt zeker een aanwinst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *