Veilig naar je bestemming met een studentchauffeur

Ben je regelmatig op weg naar zakelijke afspraken of privébestemmingen en zou je de reistijd liever wat efficiënter of ontspannender indelen? Met een studentchauffeur kun je onderweg doorwerken, even de ogen sluiten, of simpelweg ontspannen. Deze professionele chauffeurs kunnen je dag en nacht veilig op je plaats van bestemming brengen.

Het inhuren van een studentchauffeur is voordeliger dan doorgaans gedacht wordt. Zo is het mogelijk om bij Studentchauffeurs.nl voor een laag introductietarief een studentchauffeur in te huren.

Meer weten? Carnavigator vertelt je er alles over.

Wanneer een studentchauffeur van pas komt

Anders van vaak gedacht wordt, is een privéchauffeur niet alleen weggelegd voor de allerrijksten.

Steeds vaker kiest men ervoor om werknemers met een chauffeur naar een volgende afspraak te brengen. Dit biedt diverse voordelen die de werknemer ten goede komen:

  • Eventueel ruimte om verder te werken
  • Meer uitgerust aankomen bij de afspraak
  • De mogelijkheid om eenvoudiger contact te onderhouden met vrienden en familie tijdens de rit
  • Het drinken van een borrel vormt geen belemmering

Met een student chauffeur haal je jonge chauffeurs in huis die goed getraind zijn, het wegennet door en door kennen en flexibel zijn in hun werktijden.

Niet alleen zijn deze chauffeurs voordelig, je levert hier dus niet in op kwaliteit. De chauffeurs krijgen een uitgebreide training op basis van het rijgedrag, maar ook etiquette.

De studentchauffeurs kunnen dan ook zonder problemen ingezet worden om een buitenlandse klant of zakenpartner op te halen van het vliegveld en naar kantoor of het hotel te brengen: geen zorgen over de uitstraling van de chauffeur.

De kosten van een chauffeur

De kosten voor een studentchauffeur liggen lager dan die voor een directiechauffeur, zoals voor de hand ligt. Een groot voordeel is dat student chauffeurs in principe beschikken over een studenten OV-reisproduct, wat betekent dat ze een deel van de week gratis mogen reizen.

Afhankelijk van het product is dit in het weekend of gedurende de week, waardoor er geen extra reiskosten zijn.

De kosten liggen in principe nog onder de € 20,00 per uur, waarbij er wel een minimum aantal uren kan zijn. Hieronder vallen ook wachturen. Op de late avond en gedurende de nacht kan het minimum aantal uren hoger liggen.

Desalniettemin vormt de student chauffeur een zeer voordelige, maar toch bijzonder professionele optie voor een privéchauffeur voor diverse doeleinden.

Kom veilig thuis, op een afspraak, en creëer meer tijd om te werken, ontspannen of contact te onderhouden. De chauffeur kun je simpelweg in je eigen auto laten rijden.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *