Gebruik maken van een chauffeur: de voordelen

Met een drukke baan vol zakelijke afspraken kan het bijzonder vermoeiend zijn om zelf van afspraak naar afspraak te rijden. Dit kan ten kosten gaan van de alertheid, oplettendheid en scherpheid, die essentieel zijn tijdens het werk, maar ook op de weg. 

Door gebruik te maken van een chauffeur kan deze energie bespaard worden voor belangrijke zaken: het werk. Door een studentchauffeur of directiechauffeur in te huren kun je op een comfortabele en veilige wijze op de plaats van bestemming aankomen. Autoritten zijn niet langer vermoeiend, maar een moment van rust of om werk bij te halen.

Student chauffeur: voordelig en bekwaam

Een studentchauffeur is een jonge chauffeur die intern getraind is. Dit maakt een student chauffeur een meer vaardige weggebruiker dan de gemiddelde persoon en verzekert je van een veilige, comfortabele rit naar je volgende afspraak.

Het voordeel van student chauffeurs is dat ze bekwaam zijn, maar ook voordelig. Dankzij het OV-reisproduct dat de meeste studenten hebben, kunnen zij makkelijk en goedkoop naar de plaats van vertrek reizen.

Bovendien zijn de student chauffeurs flexibel. De chauffeurs kunnen 24 uur per dag, zeven dagen per week ingehuurd worden. Bij tijdige reservering (24 uur van ten voren of langer), is een chauffeur gegarandeerd.

Dankzij een introductietarief is de eerste rit bovendien goedkoop, zodat je kunt ondervinden of de chauffeursdiensten aansluiten bij de eisen en wensen.

Tijdens een rit ben je extra verzekerd, zodat met een gerust hart ingestapt kan worden.

Directiechauffeur

Een upgrade van een studentchauffeur is de directiechauffeur. Een directiechauffeur heeft extra opleiding genoten en service en etiquette hoog in het vaandel staan. De directiechauffeur biedt uitstekende chauffeursdiensten.

Met een directiechauffeur haal je een chauffeur in huis die zichzelf altijd representatief presenteert, uitstekende service biedt en je altijd veilig en comfortabel naar de volgende afspraak brengt.

Directiechauffeurs hebben veel ervaring en zijn getraind om goed om te gaan met wisselende verkeerssituaties.

De chauffeurs zorgen ervoor dat je comfortabel aankomt, maar ook dat er brandstofbesparend wordt gereden.

De privéchauffeurs beschikken over verschillende certificaten voor onder meer rijveiligheid, rij-etiquette, representatieve service en brandstofbesparing.

De chauffeurs kunnen per uur ingehuurd worden en bijvoorbeeld ook wachten terwijl je zelf bij een afspraak zit. In deze tijd is het soms ook mogelijk om de chauffeur kleine werkzaamheden voor je te laten uitvoeren, zoals het ophalen van een pak bij de stomerij of het afleveren van post.

Dankzij het rijden en deze kleine diensten kun jij je richten op het werk en hierdoor niet de aandacht verliezen aan randzaken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *