Met een privéchauffeur ontspannen naar een afspraak

Wanneer je voor je werk veel onderweg bent naar klanten, zakenpartners en andere zakelijke afspraken, is het erg vermoeiend om altijd zelf te moeten rijden. Een privéchauffeur kan hierbij uitkomst bieden. De chauffeur rijdt in je eigen auto en rijdt je comfortabel naar je volgende afspraak.

Tijdens de rit heb je alle tijd om je op het werk te richten, te ontspannen of contact te onderhouden met familie.

Een studentchauffeur

Een veel gekozen type privéchauffeur is de studentchauffeurs. Deze jonge chauffeurs zijn goed getraind en beschikken over een hoge rijvaardigheid.

Een student chauffeur ontvangt een extra interne rijopleiding, waarbij gelet wordt op rijcomfort, zuinigheid en veiligheid.  Hierbij zijn zij getraind door de Verkeersveiligheidsgroep Nederland.

Dit betekent dat je de de beschikking hebt over een chauffeur met een bovengemiddelde rijvaardigheid die je altijd stipt en veilig op de plaats van bestemming brengt.

Een student chauffeur is goed getraind, maar tegelijkertijd voordelig. Bovendien kan dankzij een groot landelijk netwerk flexibel gereserveerd worden: een rit kan gegarandeerd 24 uur van ten voren gereserveerd worden, terwijl ook met een kortere tijd tussen reservering en rit vaak een student chauffeur gevonden kan worden

De studentchauffeurs kunnen ingezet worden voor ritten in het binnenland, maar ook ritten in de Benelux of de rest van Europa.

Directiechauffeur of andere auto

Bij een directiechauffeur staat service, netheid en een prettige rijstijl voorop. Deze chauffeurs zijn uitstekend getraind, representatief en net.

Directiechauffeurs zijn uitgebreider getraind dan een studentchauffeur en beschikken over verschillende certificaten, waardoor het uitstekende chauffeurs zijn die altijd zorgen voor comfort en veiligheid.

Een directiechauffeur kan per rit of op uurbasis ingehuurd worden. Hierbij zorgt het bureau dat de chauffeurs verstrekt tevens voor een goede match tussen chauffeur en klant, op basis van een uitgebreid gesprek en profiel van de chauffeur.

Wil je gebruik maken van een privé-chauffeur, maar heb je geen eigen auto die gebruikt kan worden, dan is het ook mogelijk om een luxe auto met chauffeur te huren. Hierbij kan zelf bepaald worden welk type auto gebruikt kan worden.

In alle gevallen zorgen de auto’s voor een uiterst comfortabele rit naar de afspraak. In de auto kan gewerkt worden, uitgerust worden en zijn er geen zorgen over het manoeuvreren door druk verkeer in een wellicht vreemde omgeving: de chauffeur brengt je met een gerust hart naar de plaats van bestemming.

Bij een privechauffeur ben je bovendien aanvullend verzekerd tegen schade.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *