NIU elektrische scooter

Ken je de elektrische NIU scooter al? Deze kleine snelheidsduivel zal je versteld laten staan over alle mogelijkheden die een elektrische scooter biedt. En denk je dat niet stoer is om elektrisch te rijden? Dat dacht men in het begin bij elektrische auto’s ook. Dat is alleen voor suffe, oude mensen: mij niet gezien. Daarvan zijn velen inmiddels terug gekomen, waaronder de jongere generatie. Elektrisch rijden is tegenwoordig helemaal hot en hip. Bovendien is het veel minder milieubelastend en bespaar je enorm op brandstofkosten. En wat geldt voor elektrische auto’s, geldt tegenwoordig ook voor elektrische scooters.

Maak kennis met NIU

De elektrische scooter van NIU is ontworpen om je snel te verplaatsen zonder de prettige geneugten van een ‘gewone’ scooter. Met het grote voordeel dat je een tankstation onderweg links kunt laten liggen. Dat scheelt weer in je portemonnee en in je tijd. De NIU scooters zijn in diverse modellen verkrijgbaar: een economische-, sport- of dynamische variant. Alle uitvoeringen zijn voorzien van een Bosch motor waarmee je hoge snelheden kunt halen. De dubbele batterij maakt gelijktijdig opladen mogelijk waardoor de NIU binnen 3,5 uur weer volledig is opgeladen en klaar om weer vele kilometers te maken. Een geschat bereik van 160 tot 170 kilometer is heel normaal voor deze elektrische scooters.

Ervaar het gemak van een NIU scooter, het hele jaar door

Zomer of winter, regen of sneeuw: een NIU scooter laat je nooit staan! Alle belangrijke en essentiële componenten zijn waterdicht waardoor er geen kortsluiting kan ontstaan. Zelfs als je diepe plassen niet kunt vermijden. De waaddiepte bedraagt maar liefst 320 millimeter dus gaan met die banaan. Elk weertype wordt getrotseerd met deze fijne elektrische scooter

Laat je overtuigen en maak een proefrit

Wil je zelf ervaren hoe een NIU elektrische scooter rijdt? Kom dan langs bij Polderscooter en probeer het uit. Kun je meteen kennis maken met de diverse modellen en kleuren. Want daarin heb je natuurlijk ook volop keuze. Van een flitsende blauwe, een felrode tot een neutraal grijze kleur. Behalve NIU scooters hebben we ook andere, toonaangevende merken scooters. Overtuig jezelf van de vele voordelen van een elektrische scooter en kom proefrijden. Kopen of liever leasen, Polderscooter maakt het mogelijk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *