Tips om je autosleutels niet meer kwijt te raken

Veel mensen hebben er last van; autosleutels kwijt. Dit is natuurlijk een erg vervelend iets, zeker op momenten dat je eigenlijk ergens moet zijn en je jouw autosleutels weer eens niet kan vinden. Dus hoe zorg je ervoor dat je jouw auto sleutels nooit meer kwijt raakt? In dit blog een aantal tips zodat jij altijd je autosleutels weer weet te vinden! 

Breng structuur aan

Een reden waarom veel mensen hun sleutel vaak kwijt raken, is omdat ze geen structuur aanbrengen in het opbergen van de sleutels. Het ene moment leg je sleutels hier neer, dan weer daar. Na een tijdje komt het dan voor dat je de sleutels niet meer kan vinden omdat je niet meer weet waar je ze hebt gelegd. Een manier om dit op te lossen is om structuur aan te brengen in je waar je de sleutels opbergt. Maak thuis een sleutelkastje die je direct ziet als je binnenkomt en berg daar voortaan je sleutels op. Als je de deur uitgaat, moet jer ervoor zorgen dat je een vaste plaats hebt waar je je sleutels in doet. Dit kan bijvoorbeeld in je broekzak, maar ook in het voorvakje van je tas. Vervolgens moet je jezelf alleen nog dwingen om elke dag je sleutels op diezelfde plek te stoppen, zodat je er een automatisme van maakt. 

Een sleutel tracker

Een andere manier waardoor je jouw sleutels niet meer kwijt raakt, is door een sleutel tracker aan je sleutel te verbinden. Dit is een bluetooth apparaat die je aan je smart key kan toevoegen. Vervolgens kan je via een mobiele app altijd opzoeken waar de tracker zich bevindt. Aangezien de tracker aan je autosleutel zit, kan je altijd je autosleutel terugvinden. Kortom; je autosleutels nooit meer kwijt raken door middel van technologie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *