Goedkoopste autoverzekering zonder schadevrije jaren

De goedkoopste autoverzekering zonder schadevrije jaren is helaas niet meteen te bepalen. De premie die autoverzekeraars berekenen, hangt naast de schadevrije jaren af van nog meer factoren:

  • Leeftijd;
  • Woonplaats: in een dorp is er minder kans op ongelukken en de verzekeraar ziet dit dan ook als minder risico. Hierdoor wordt je autoverzekeringspremie weer lager;
  • Type auto dat je rijdt.

Doe daarom altijd een prijsvergelijk autoverzekering op basis van jouw persoonlijke gegevens. Zo kun je kijken wat voor jou de goedkoopste autoverzekering zonder schadevrije jaren is.

 

Negatieve schadevrije jaren, is dat mogelijk?

Ja het kan zijn dat je een negatief aantal schadevrije jaren hebt. Dit gebeurd wanneer je een schade claimt terwijl je nog maar weinig schadevrije jaren had. Deze schade leidt dan inderdaad tot een negatief aantal schadevrije jaren. Als je je auto wilt verzekeren met negatieve schadevrije jaren, dan is er sprake van een negatieve registratie, ook wel malusregistratie genoemd. Als je een malusregistratie hebt, dan word je niet automatisch door elke autoverzekeraar geaccepteerd. Ook via Autoverzekering.nl is het niet mogelijk om online een autoverzekering af te sluiten als je negatieve schadevrije jaren hebt. Maar je kunt wel bellen naar telefoonnummer 020 – 760 58 60,  zodat we samen je persoonlijke situatie kunnen bekijken.

 

Hoe werkt het autoverzekeringen vergelijken

Wanneer je geen maluregistratie hebt kun je dus eenvoudig autoverzekeringen vergelijken op Autoverzekering.nl In onze vergelijker hebben we een groot aantal autoverzekeringen toegevoegd. Wat voor jou een goede en goedkope autoverzekering is, hoeft voor je broer helemaal niet voordelig te zijn. Daarom is het noodzakelijk dat je jouw eigen gegevens invult voor je de vergelijker laat zoeken naar de best passende autoverzekering voor jou en jouw auto. De vergelijker werkt volkomen onafhankelijk. Alle autoverzekeringsmaatschappijen betalen hetzelfde vaste bedrag per afgesloten autoverzekering. Er wordt dus door autoverzekeringen.nl geen onderscheid gemaakt. Er wordt enkel puur gekeken naar welke autoverzekering voor jou de beste voorwaarden hanteert en daarbij de goedkoopste polis aanbiedt.

 

Voordat je de vergelijker invult bepaal je jouw gewenste dekking

Nog voordat je jouw gegevens invult in de vergelijker, moet je eerst de dekking bepalen voor jouw auto. Een WA verzekering is de meest simpele en goedkoopste vorm. Deze minimale WA autoverzekering is verplicht voor iedereen die een auto op zijn of haar naam heeft staan. Het dekt alleen de schade die je aan een ander voertuig of een andere bestuurder aanricht wanneer je met jouw auto brokken maakt. De All risk autoverzekering is de meest uitgebreide verzekering. Deze vergoed zo’n beetje alle schade die je maar kunt bedenken. Afhankelijk van de leeftijd en de waarde van je auto kies je een bijpassende dekking.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *