Interesse in een rolstoelauto met zelfrij-aanpassing?

Een rolstoelauto biedt flexibiliteit en onafhankelijk. Als je als bestuurder rolstoel gebonden bent geeft het extra vrijheid als je zelf kunt rijden. Gelukkig zijn er in Nederland tal van oplossingen en bij Freedom auto aanpassingen stellen wij eenvoudig vast wat bij jou past.  Hier gaan we nader in op de zelfrij-aanpassingen en vertellen we tenslotte waarom je voor Freedom auto aanpassingen kiest. Weet dat auto’s met zelfrij-aanpassing ook komen in de vorm van rolstoel auto occasions. Neem nu contact op voor een persoonlijk aanbod!

 

Mogelijkheden om zelf te rijden in de auto

De zelfrij-aanpassing biedt de mogelijkheid om als rolstoelgebruiker zelf te rijden in de auto. Je rijdt vanaf dezelfde plek of vanuit achter in de auto, afhankelijk van de gewenste aanpassingen. Daarnaast zijn de voorstoelen vaak verwisselbaar, waardoor ook niet-rolstoelgebruikers er eenvoudig in rijden. Dat biedt extra flexibiliteit. Er wordt mogelijk gebruik gemaakt van een elektrische lift en een verlaagde bodem, om de stabiliteit te bevorderen. Daarnaast zijn er technieken om gas te geven en te remmen met je armen en daarbij verlengstukken te installeren. Elke rolstoelauto is uniek en dat geldt ook die met de zelfrij-aanpassing. Neem contact op met ons voor de actuele mogelijkheden!

 

Freedom auto aanpassingen staat voor je klaar!

Neem vandaag nog contact op met Freedom auto aanpassingen. Of je je nu nog aan het inlezen bent, of al een duidelijk idee hebt van de wensen. Wij kijken er naar uit om van je te horen! Op onze website vorm je een beeld van de mogelijkheden maar onze persoonlijke adviseurs staan ook graag voor je klaar! Bij Freedom auto aanpassingen geloven we in kwaliteit voor een redelijke prijs en schromen we niet onze expertise van de markt constant te updaten. Pleeg vandaag nog dat telefoontje en wie weet rij jij binnenkort rond in een uitstekende rolstoelauto!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *